• Tuğlanın Hikayesi...

Tuğla Fiyatları

Tuğla Fiyatları

Erbaa Tuğla Fiyatları İnşaat alanında kullanılan malzemeler son derece çeşitlidir. Fakat içlerinden en gerekli ve olmazsa olmaz olanı inşaat tuğlaları olmaktadır.

İnşaat tuğlası, bina yapımlarında kullanılan turuncu renkli sert yapılardır. Binanın sağlamlığı bu tuğlalar ile sağlanmaktadır. Son derece dayanıklı olan bu ürünler firmamız aracılığı ile satışa sunulmaktadır. Firmamızda her türlü tuğla modelinin bulunması ve satın alınması mümkündür. Yalnızca inşaat alanında değil bahçe düzenlemelerinde de kullanılan bu tuğlalar tahmin edildiğinden çok daha çeşitlidir. Tüm bu çeşitlerden her biri hakkında bilgi almak firmamız ile iletişime geçilmesi yeterli olacaktır.

İnşaat tuğlası çeşitleri

İnşaat tuğlası çeşitleri son derece çeşitlidir. Bu tarz tuğlalar yalnızca bina yapımında kullanılmamaktadır. Daha birçok alanda kullanılabilen tuğlalar boyu olarak çeşitlere ayrılmaktadır. 13,5 ve 8,5 gibi çeşitleri bulunan tuğlaların fiyatları kendi içerisinde değişiklik gösterecektir. 13.5 tuğla fiyatları diğerlerine oranla biraz daha fazla olabilmektedir. Bunun yanı sıra 8.5 tuğla fiyatları tuğlanın boyutundan kaynaklı olarak daha ucuz olacaktır. Fiyatlar toplamda kaç tuğla alındığına göre değişiklik gösterecektir. İnşaat tuğlası çeşitleri bunlarla sınırlı değildir. Yığma ve baca tuğlası gibi tuğla çeşitleri de bulunmaktadır.

Tuğla Fiyatları

Firmamız tarafında satışa sunulan inşaat tuğlası çeşitleri son derece farklıdır. Bu sebeple fiyatlarda farklılık göstermektedir. Yığma tuğla fiyatları ile baca tuğlası fiyatları aynı olmayacaktır. Bu noktada kaç adet tuğla alınacağında son derece önemlidir. Firmamızda satışa sunulan baca tuğlası fiyatları ve diğer tuğlalar için bizimle iletişime geçilmesi yeterli olacaktır.